Om oss

Linkt as er en liten organisasjon som er opptatt av kvalitet, struktur og effektivitet. Vi knytter til oss spisskompetanse på de områdene det er behov for. På den måten er vi fleksible og dynamiske, og kan alltid levere hva kunden etterspør.

Linkt ble etablert i mai 2011 og opprettet som Linkt as januar 2012. Med over 20 års erfaring innen sponsorarbeid, både som sponsor og objekt, har vi god kjenneskap til faget. Vi hjelper din organisasjon med å kunne tilby et godt og profesjonelt produkt til næringslivet. På lik linje rådgir vi næringslivet om hvordan man bruker sponsing som et strategisk kommunikasjonsverktøy.

Vi er engasjert, fleksible og tilpasser oss alltid i forhold til våre kunders behov og ønsker. Våre produkter og leveranser skal leveres med høy kvalitet og til markedstilpasset pris. Det er viktig for oss å jobbe tett med våre kunder, og din bedrift eller klubb/forening lærer oss raskt å kjenne. Sammen tar vi utfordringene, blir enige om virkemidlene og finner løsninger med grunntro i at samarbeid gir best resultat.

Ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan finne en god måte å samarbeide på!

Rune Hansen

Rune m bakgrunn
Daglig leder

E-post: rune@linkt.no

Telefon: 90 20 69 43

Bakgrunn i fra store nasjonale og internasjonale selskaper som administrerende, IT- direktør og salg og markedsdirektør. De siste 15 årene har han jobbet med sponsorat som kommunikasjonskanal hvor nettverksbygging og relasjonsutvikling har vært en viktig plattform. Han holder fordrag innen strategisk kommunikasjon og kurs innen salg.

Christin Lillegrend

Christin bakgrunn
Prosjekt- og markedsleder

Telefon: 95 03 33 80

Bakgrunn innen rådgivning, prosjektledelse og relasjonsutvikling.

Har jobbet innenfor nettverk og relasjonsplattform både som deltaker, fasillitering og utvikler i over 10 år, og 8 år med sponsorering som en strategisk kommunikasjonskanal.

Line Engen Waskaas

IMG_4405-3
Prosjektleder

E-post: line@linkt.no

Telefon: 45 43 06 47

Bakgrunn innen salg, markedsføring og digital markedsføring fra ulike bransjer, samt internasjonal sertifisering innen prosjektledelse. Lang erfaring innen områder som blandt annet B2B, B2C, relasjonsbygging, kommunikasjon, opplæring, presentasjoner og foredrag.

Bent Lundborg

DSC_0272-2
Distriktssjef

E-post: bent@linkt.no

Telefon: 99 08 60 00

14 års erfaring som daglig leder fra golfbransjen, jobbet med relasjonsbygging, utvikling av sponsorer og sponsornettverk. Mange års erfaring med salg, markedsføring og ledelse. Gjennomført prosesser for bedring av kommunikasjon, posisjonering og målbasert forretningsutvikling.

Trond Halvorsen

0
Senior rådgiver

E-post: trond@linkt.no

Telefon: 90 63 66 69