Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 var for få år tilbake en relativt ny klubb i den øverste divisjonen i norsk fotball. Vi ønsket da å utvikle vår B2B satsing og bygging av vårt bedriftsnettverk. Da vi hadde relativt liten erfaring fra dette området, trengte vi hjelp til å profesjonalisere dette segmentet. For å kunne bli værende i Tippeligaen, måtte vår omsetning vokse, og vi måtte jobbe mer langsiktig med våre partnere.

Da vi fikk kontakt med Linkt, skjønte vi fort at de kunne være en viktig brikke for oss i dette arbeidet. Med Rune Hansen i spissen, ble vi gradvis bedre og bedre på å tilfredsstille våre partneres krav til gode møteplasser og ROI. Og vi innså viktigheten av å sette verdi på våre produkter.

Med samarbeidet med Linkt i ryggen, drifter vi idag et velfungerende nettverk som omsetter for millioner i året, med gode møteplasser som har blitt en viktig arena for relasjonsbygging og kompetanse blant våre partnere. Sarpsborg 08 kan på det sterkeste anbefale klubber og organisasjoner med tilsvarende behov, et samarbeid med Linkt. Det vil garantert lønne seg.

Tommy Widlund- Kommersiell direktør Sarpsborg 08

Rull til toppen