Johan_Kaggestad

Johan Kaggestad

Han er en av de som har bygget opp Nike i Norge. Han har gjort Tour The France til en merkevare i Norge. De fleste kjenner han som sportskommentator, men han har også drevet frem noen av Norges beste idrettsutøvere. I tillegg er han utdannet diplomøkonom ved Bedriftsøkonomisk Institutt. Blant annet forteller han om hvordan man kan nå sine mål ved å sammenlikne toppidrettsutøvere med lederskap.

Kjetil Rekdal

Kjetil Rekdal

Tidligere profjesjonell fotballspiller i inn- og utland, landslagspiller og kaptein. Han har vært trener i flere toppklubber, og er nå hovedtrener i Start Fotball. Rekdal vet mye om å sette seg mål og nå dem både som person og som lagspiller.

hmt

Hans Mathias Thjømøe

Han er siviløkonom, har Cand Merc utdanning fra Norges Handelshøyskole og har doktorgrad i markedsføring fra Handelshøjskolen i København. Fagområder er sponsing, merkevarebygging, markedsorientering og markedsforskning.

En av nestorene i kommunikasjonskanalen sponsorat. Han har utarbeidet verdimåling av synlighetsflater som brukes av toppidrett i dag; Fotball, håndball, ski og annet.

EP

Eirik Petersen

Bakgrunn fra Handelshøyskolen BI, samt Næringsakademiet, Norges Eksportskole og Orklas Merkevareskole. Han avholder kurs og forelesninger i fagene salg, salgsledelse, key account management, markedsføring og operativ ledelse. I tillegg til å ha skrevet to bøker innenfor temaet.

Bengt Eriksen klippet

Bengt Eriksen

Har bakgrunn som økonom og fotballspiller. Er mest kjent i dag som ekspertkommentator innen fotball, men har også vært journalist og redaktør i flere nasjonale aviser. Han er en samfunn synser og skyter fra hofta for å skape debatt.

RH

Rune Hansen

Lang erfaring i privat næringsliv som administrerende-, marked- og salgsdirektør i store norske og internasjonale selskaper. Bygde opp Norges mest suksessfulle nettverk for sponsorer. 15 års erfaring i grenseområde sponsor – sponsorobjekt og forteller om hvordan sponsoreing er en strategisk kommunikasjonskanal.

Elise-Omsland ny

Elise Landa Omsland

Elise er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlighet via digitale og sosiale kanaler. Hun har jobbet som designer, kreativ leder, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i flere år. Hun er glødende opptatt av kommunikasjon, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende.

OK

Øyvind Kvalnes

Foreleser på BI- handelshøyskole,  forfatter og filosof som har spesialisert seg på moralfilosofi. Kvalnes forsvarte doktorgraden i filosofi ved Universitetet i Oslo i 1998 med avhandlingen Living with Moral Luck.

Rune_Semundseth_Color_profil_2013-300x300

Rune Semundseth

Rune Semundseth er en norsk lederutvikler og foredragsholder. Han har skrevet åtte bøker, der Hjelper i Markedsføring er den mest solgte. Medarbeiderkoden er skrevet sammen med psykolog Einar Wergeland-Jenssen. Han har en Master of Marketing Science.

Joakim klippet

Joakim Marstrander

Partner i Ey. Tidligere erfaring blandt annet fra Deloitte Advokatfirma,  Vogt og Wiig, konsernadvokat i Coop, dommerfullmektig og politiadvokat i Oslo politikammers Økokrim-enhet. Referanser fra Chambers, Legal 500 og andre internasjonale advokatkåringer innen ipr, prosedyre og arbeidsrett.

Svein Graff

Svein Graff

Svein Graff er mangeårig kommunikasjonsekspert, og har bakgrunn som journalist, kommentator, presseansvarlig, mediesjef og nå samfunn og kommunikasjonsdirektør i NFF. En av Norges mest omtalte bedrifter!

Vigdis-Digital-ledelse

Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim leverer med energi, direkte og entusiastisk stil. Hun skiller seg ut ved å være praktisk rettet i sine foredrag og kurs. Du får verktøy og tips hele veien og det deles fra 15 års ledererfaring fra norske og internasjonale selskap, ikke minst unik erfaring fra Microsoft hovedkontor i USA. Hun holder foredrag både på norsk og engelsk og er en etterspurt foredragsholder, fasilitator og kursinstruktør.

Vigdis-Digital-ledelse

Vigdis Austerheim

Vigdis Austrheim leverer med energi, direkte og entusiastisk stil. Hun skiller seg ut ved å være praktisk rettet i sine foredrag og kurs. Du får verktøy og tips hele veien og det deles fra 15 års ledererfaring fra norske og internasjonale selskap, ikke minst unik erfaring fra Microsoft hovedkontor i USA. Hun holder foredrag både på norsk og engelsk og har vært brukt av Confex og Tekna i en årrekke. Vigdis er en etterspurt og anerkjent foredragsholder, fasilitator og kursinstruktør.

img_1264_1

Leif Harald Bergseth og Tone Gravir

Tone og Leif Harald klatrer verdens høyeste fjell og nådde toppen av Mount Everest 23. mai 2017 som verdens eldste ektepar- GRATULERER!

De setter mål, trener målrettet og gjennomfører. Ekteparet jobber begge i ledende stillinger i en stor bedrift hvor de bruker egne erfaringer og metoder for å oppnå reslutater, samt at de holder foredrag og aktiverer andre bedrifter til å nå sine mål.
De har selv kjent på kroppen en fantasiske mestringsfølelser, jordskjelv, høydesyke, død og skuffelser- og hvordan man igjen reiser seg.  To ganger har de forsøkt å nå Mount Everest; først i 2015 som endte i naturkatastrofe, og sto på toppen av verdens tak 23. mai 2017.

De har fantastiske referanser fra store bedrifter hvor de forteller om sine opplevelser i noen av verdens farligste fjell.