Foredragsholdere

elise

Elise Landa Omsland

Elise er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlighet via digitale og sosiale kanaler. Hun har jobbet som designer, kreativ leder, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i flere år. Hun er glødende opptatt av kommunikasjon, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende.

> Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim leverer med energi, direkte og entusiastisk stil. Hun skiller seg ut ved å være praktisk rettet i sine foredrag og kurs. Du får verktøy og tips hele veien og det deles fra 15 års ledererfaring fra norske og internasjonale selskap, ikke minst unik erfaring fra Microsoft hovedkontor i USA. Hun holder foredrag både på norsk og engelsk og er en etterspurt foredragsholder, fasilitator og kursinstruktør.

Vigdis-Digital-ledelse-400x400
Johan_Kaggestad-400x400

Johan Kaggestad

Han er en av de som har bygget opp Nike i Norge. Han har gjort Tour The France til en merkevare i Norge. De fleste kjenner han som sportskommentator, men han har også drevet frem noen av Norges beste idrettsutøvere. I tillegg er han utdannet diplomøkonom ved Bedriftsøkonomisk Institutt. Blant annet forteller han om hvordan man kan nå sine mål ved å sammenlikne toppidrettsutøvere med lederskap.

Kjetil Rekdal

Tidligere profjesjonell fotballspiller i inn- og utland, landslagspiller og kaptein. Han har vært trener i flere toppklubber, og er nå hovedtrener i Start Fotball. Rekdal vet mye om å sette seg mål og nå dem både som person og som lagspiller.

Kjetil-Rekdal-400x400
hmt

Hans Mathias Thjømøe

Han er siviløkonom, har Cand Merc utdanning fra Norges Handelshøyskole og har doktorgrad i markedsføring fra Handelshøjskolen i København. Fagområder er sponsing, merkevarebygging, markedsorientering og markedsforskning.

En av nestorene i kommunikasjonskanalen sponsorat. Han har utarbeidet verdimåling av synlighetsflater som brukes av toppidrett i dag; Fotball, håndball, ski og annet.

> Eirik Petersen

Bakgrunn fra Handelshøyskolen BI, samt Næringsakademiet, Norges Eksportskole og Orklas Merkevareskole. Han avholder kurs og forelesninger i fagene salg, salgsledelse, key account management, markedsføring og operativ ledelse. I tillegg til å ha skrevet to bøker innenfor temaet. 

EP-e1458217033633
Bengt-Eriksen-klippet-400x400

Bengt Eriksen

Har bakgrunn som økonom og fotballspiller. Er mest kjent i dag som ekspertkommentator innen fotball, men har også vært journalist og redaktør i flere nasjonale aviser. Han er en samfunn synser og skyter fra hofta for å skape debatt.

> Rune Hansen

Lang erfaring i privat næringsliv som administrerende-, marked- og salgsdirektør i store norske og internasjonale selskaper. Bygde opp Norges mest suksessfulle nettverk for sponsorer. 15 års erfaring i grenseområde sponsor – sponsorobjekt og forteller om hvordan sponsoreing er en strategisk kommunikasjonskanal.

RH

> Øyvind Kvalnes

Foreleser på BI- handelshøyskole,  forfatter og filosof som har spesialisert seg på moralfilosofi. Kvalnes forsvarte doktorgraden i filosofi ved Universitetet i Oslo i 1998 med avhandlingen Living with Moral Luck.

OK
Rune_Semundseth_Color_profil_2013-300x300

Rune Semundseth

Rune Semundseth er en norsk lederutvikler og foredragsholder. Han har skrevet åtte bøker, der Hjelper i Markedsføring er den mest solgte. Medarbeiderkoden er skrevet sammen med psykolog Einar Wergeland-Jenssen. Han har en Master of Marketing Science.

> Steinar Mundal og Hans Kristian Lahus

Mundal som alkoholiker i fem år, før en dramatisk hendelse snudde livet hans opp ned. Kjempet seg tilbake, og fikk tilbud om å bli landslagstrener igjen i 2008. Da fikk han ansvaret for to unge talenter: Petter Northug og Martin Johnsrud Sundby. Resten er historie.

Steinar forteller sin historie gjennom et følelsesladd intervju gjennomført av av Hans Kristian daglig leder og kollega i Team Telemark. 

IMG_4082
05619537-3596-4564-BE90-F388E090F214-400x400

Svein Graff

Svein Graff er mangeårig kommunikasjonsekspert, og har bakgrunn som journalist, kommentator, presseansvarlig, mediesjef og nå samfunn og kommunikasjonsdirektør i NFF. En av Norges mest omtalte bedrifter!

IMG_1264_1-400x400

Leif Harald Bergseth og Tone Gravir

Tone og Leif Harald klatrer verdens høyeste fjell og nådde toppen av Mount Everest 23. mai 2017 som verdens eldste ektepar- GRATULERER!

De setter mål, trener målrettet og gjennomfører. Ekteparet jobber begge i ledende stillinger i en stor bedrift hvor de bruker egne erfaringer og metoder for å oppnå reslutater, samt at de holder foredrag og aktiverer andre bedrifter til å nå sine mål.
De har selv kjent på kroppen en fantasiske mestringsfølelser, jordskjelv, høydesyke, død og skuffelser- og hvordan man igjen reiser seg.  To ganger har de forsøkt å nå Mount Everest; først i 2015 som endte i naturkatastrofe, og sto på toppen av verdens tak 23. mai 2017.

De har fantastiske referanser fra store bedrifter hvor de forteller om sine opplevelser i noen av verdens farligste fjell.

Lurer du på noe angående foredrag? 

Har du spørsmål våre foredragsholdere? Ta gjerne kontakt med oss.

Rull til toppen