Personvernerklæring

> Personvernerklæring – Linkt AS 

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost post@linkt.no eller telefon 90206943

> Behandlingsansvarlig 

Daglig leder, ved Linkt as, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

> Lov om behandling av personopplysninger

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettside og all behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med slik bruk. Erklæringen inneholder informasjon om hva du har krav på når det samles inn personopplysninger fra nettstedet vårt. Linkt as innhenter og behandler personopplysninger knyttet til bruk av vår nettside for følgende formål og tjenester:
  • Henvendelser via vårt kontaktskjema
Personopplysninger om deg vil kun bli brukt for disse formålene. Det er frivillig for deg å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på nettsiden, og innhenting av samtykke vil komme klart frem der det skjer. Vi gjør oppmerksom på at enkelte opplysninger er nødvendig å innhente for at vi skal kunne behandle din henvendelse. Linkt as samler inn personopplysninger gjennom kontaktskjema på vår nettside. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer. Skjema hvor vi spør om personopplysninger er: 
  • Kontaktskjema for forespørsel
Informasjon som hentes inn (påkrevde felter er markert med *):
  • Navn*
  • Firma
  • Epost*
  • Telefon
  • Hva henvendelsen gjelder

> Hvordan lagres informasjonen? 

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.  Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Linkt as har et nødvendig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når LInkt as ikke lenger har et nødvendig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

> Rettigheter 

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest.

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

> Hvordan slettes opplysningene? 

Informasjon om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@linkt.no

> Utlevering av informasjon til tredjepart 

Personopplysningene brukes kun til eget formål og deles ikke med utenforstående tredjeparter.

> Informasjonskapsler (cookies) 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:

  • Google Analytics: For registrering av brukeradferd og statistikk.
  • devicePixelRatio: Henter informasjon om skjermoppløsningen din slik at nettsiden vises riktig.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

> Endringer i erklæringen 

Linkt as forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

Klikk her for å melde deg på vårt nyhetsbrev som bekrefter at Linkt as kan oppbevare dine personopplysninger.

Spørsmål vedrørende personvernerklæringen? 

Vi vil gjerne høre fra deg.

Rull til toppen