Om oss

Spørsmål om oss?

Telefonnummer
E-post
Besøk oss
Linkt as er en liten organisasjon som er opptatt av kvalitet, struktur og effektivitet. Vi knytter til oss spisskompetanse på de områdene det er behov for. På den måten er vi fleksible og dynamiske, og kan alltid levere hva kunden etterspør.

Linkt ble etablert i mai 2011 og opprettet som Linkt as januar 2012. Med over 20 års erfaring innen sponsorarbeid, både som sponsor og objekt, har vi god kjenneskap til faget. Vi hjelper din organisasjon med å kunne tilby et godt og profesjonelt produkt til næringslivet. På lik linje rådgir vi næringslivet om hvordan man bruker sponsing som et strategisk kommunikasjonsverktøy.

Vi er engasjert, fleksible og tilpasser oss alltid i forhold til våre kunders behov og ønsker. Våre produkter og leveranser skal leveres med høy kvalitet og til markedstilpasset pris. Det er viktig for oss å jobbe tett med våre kunder, og din bedrift eller klubb/forening lærer oss raskt å kjenne. Sammen tar vi utfordringene, blir enige om virkemidlene og finner løsninger med grunntro i at samarbeid gir best resultat.

Ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan finne en god måte å samarbeide på!

Rune Hansen

Daglig leder

Bakgrunn i fra store nasjonale og internasjonale selskaper som administrerende, IT- direktør og salg og markedsdirektør. De siste 20 årene har han jobbet med sponsorat som kommunikasjonskanal hvor nettverksbygging og relasjonsutvikling har vært en viktig plattform. Han holder fordrag innen strategisk kommunikasjon og kurs innen salg.

Christin Lillegrend

Prosjekt- og markedsleder

Bakgrunn innen forretningsutvikling, rådgivning og prosjektledelse.

Fra tidligere kommer Christin opprinnelig fra it- bransjen som rådgiver og prosjektleder, men fant en større inspirasjon av å jobbe mer med mennesker, kommunikasjon og utvikling. Derav har veien utviklet seg til å bli 15 års erfaring med sponsing som fag, hvor hun har jobbet både som sponsor, kommersiell prosjektleder for et av Norges mest kjente merkevarer innen idrett. Bygget opp konsepter for både små og store sponsorobjektet.

Per Christian Justnæs

Selger

Per Christian har lang erfaring innfor salg. Han har bygget opp konsepter og drevet eget selskap i 14 år. Nå har han kommet inn som en av teamet til Linkt as.

Njang

Njang Li

Rådgiver

Bakgrunn innen digitalmarkedsføring, markedsføring, salg og rådgivning innen finansbransjen og inkassobransjen. Innehar kompetansebevis for salgsfaget og viser til svært gode resultater når det kommer til utarbeidelse og gjennomføring av salgsfremmede tiltak, personlig salg, oppfølginger og kundeutvikling.

Vært innom Unibet og NordicBet – hvor det ble levert oddstips på sosiale medier og hadde flere tusen følgere. Har som nevnt lang erfaring innenfor salg og jobbet målrettet mot mellomstore og store bedrifter i Lindorff og PayEx. Har også hatt en rolle som business development manager i Klarna og jobbet tett med de største kundene i europa i sin portefølje. Svært sportsinteressert og jobber er nå en selvstendig konsulent som har funnet veien til Linkt.

Rodrigo De La Vega

Rådgiver

Rodrigo er en relasjonsbygger. Han elsker mennesker og har alltid godt humør. Han hjelper kundene sine til å nå sine mål og er opptatt av et tett samarbeid hvor man har en felles forpliktelse om å lykkes. Han har en bakgrunn fra mange år i servicebransjen og har en bachelor i skipsfart og logistikk. Han er i tillegg lidenskapelig opptatt av idrett.

Rull til toppen