Om oss

Spørsmål om oss?

Telefonnummer
E-post
Besøk oss
Linkt as er en liten organisasjon som er opptatt av kvalitet, struktur og effektivitet. Vi knytter til oss spisskompetanse på de områdene det er behov for. På den måten er vi fleksible og dynamiske, og kan alltid levere hva kunden etterspør.

Linkt ble etablert i mai 2011 og opprettet som Linkt as januar 2012. Med over 20 års erfaring innen sponsorarbeid, både som sponsor og objekt, har vi god kjenneskap til faget. Vi hjelper din organisasjon med å kunne tilby et godt og profesjonelt produkt til næringslivet. På lik linje rådgir vi næringslivet om hvordan man bruker sponsing som et strategisk kommunikasjonsverktøy.

Vi er engasjert, fleksible og tilpasser oss alltid i forhold til våre kunders behov og ønsker. Våre produkter og leveranser skal leveres med høy kvalitet og til markedstilpasset pris. Det er viktig for oss å jobbe tett med våre kunder, og din bedrift eller klubb/forening lærer oss raskt å kjenne. Sammen tar vi utfordringene, blir enige om virkemidlene og finner løsninger med grunntro i at samarbeid gir best resultat.

Ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan finne en god måte å samarbeide på!

Rune Hansen

Partner og daglig leder

Bakgrunn i fra store nasjonale og internasjonale selskaper som administrerende, IT- direktør og salg og markedsdirektør. De siste 20 årene har han jobbet med sponsorat som kommunikasjonskanal hvor nettverksbygging og relasjonsutvikling har vært en viktig plattform. Han holder fordrag innen strategisk kommunikasjon og kurs innen salg.

Christin Lillegrend

Partner og styreleder

Bakgrunn innen forretningsutvikling, rådgivning og prosjektledelse.

Fra tidligere kommer Christin opprinnelig fra it- bransjen som rådgiver og prosjektleder, men fant en større inspirasjon av å jobbe mer med mennesker, kommunikasjon og utvikling. Derav har veien utviklet seg til å bli 15 års erfaring med sponsing som fag, hvor hun har jobbet både som sponsor, kommersiell prosjektleder for et av Norges mest kjente merkevarer innen idrett. Bygget opp konsepter for både små og store sponsorobjektet.

Per Christian Justnæs

Selger

Per Christian har lang erfaring innfor salg. Han har bygget opp konsepter og drevet eget selskap i 14 år. Nå har han kommet inn som en av teamet til Linkt as.

Ola Ebbsen

Rådgiver

Ola Ebbesen  har en sjeldent bred og variert bakgrunn: Siviløkonom, reklamekonsulent, tekstforfatter, leder, polfarer, personlig trener, allsidig idrettsutøver, sponsorutvikler, revyartist, foredragsholder, inspirator og strateg – og lang erfaring med å jobbe med både forbund, utøvere og  store og små bedrifter. Har blant annet initiert, utviklet og implementert BAMAs eget helsekonsept, samt utarbeidet EAT MOVE SLEEP.

Rodrigo De La Vega

Rådgiver

Rodrigo er en relasjonsbygger. Han elsker mennesker og har alltid godt humør. Han hjelper kundene sine til å nå sine mål og er opptatt av et tett samarbeid hvor man har en felles forpliktelse om å lykkes. Han har en bakgrunn fra mange år i servicebransjen og har en bachelor i skipsfart og logistikk. Han er i tillegg lidenskapelig opptatt av idrett.

Rull til toppen